Mirë se erdhët në Web Faqen e Auto Teutës

Auto Teuta është nje firm e e themeluar ne vitin 1993 ne Prizren, aktiviteti I se ciles eshte shitja e pjeseve reserve te autoveturave dhe te automjeteve te lehta komerciale.

Ne firmen tone mund te gjeni pjese cilesore per vetura gjermane si Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi etj, vajra te llojit CASTROL, poqa nga firma e njohur boterore OSRAM si dhe shume lloje te tipave te filterave nga me te ndryshmet.

Me qasje profesionale ju mundësojmë gjetjen e shpejtë të pjesvve të ndërlikuara duke i përdorur programet më të reja bashkëkohore.

Kliko këtu për të vizituar objektin tonë!

Bashkëpunimi

Auto Teuta

Kompania Gjermane

Ne Auto TEUTA Service makina me e persosur per servisimin e
autoklimave nga kompania e njohur gjermane WURTH.

Hapet Auto TEUTA Service

Per nder te themelimit te 15 vjetorit te firmes tone eshte
hapur edhe servisi I cili punon ne kuader te firmes ku
klienteve tane u ofrojme edhe sherbime me cilesore per
servisimin e makinave tyre.